Nunnun

Aloitin Nunnun tuotemerkkini parissa työskentelemisen vuoden 2011 alussa. Koulutukseltani olen Tekstiiliartesaani, ja suorittanut myös Tekstiilialan- ja Yrittäjän ammattitutkinnon. Opiskelujen jälkeen oli selvää että ainoa työpaikka, missä pystyisin tekemään sitä mitä varten olin opiskellut, olisi luotava itse, eli ryhdyttävä yrittäjäksi. Kuulun tamperelaiseen Ateljeekatu osuuskuntaan, jossa suurin osa jäsenistä toimii tekstiilin, vaatetuksen ja sisustuksen osa-alueilla. Yhdessä meillä on Tampereen Kehräsaaressa myymälä.

Tavoitteeni alusta asti on ollut suunnitella ja valmistaa värikylläisiä ja graafisesti näyttäviä käyttötuotteita. Käytän voimakkaita värejä tuotteiden värimaailmassa. Tärkeää tuotteissani on niiden käytettävyys ja kulutuksen kesto. Tuotteiden kuosit ovat omaa suunnittelutyötäni. Ideat kuoseihin löytyvät ympäröivästä elämästä. Etsin kiinnostavaa pintaa, josta lähteä kehittämään jotain uutta eri tavoin työstämällä. Nunnun-tuotteet valmistan itse, ja tuotteiden henkeen kuuluu olennaisesti niiden valmistaminen käsityönä, käsityöläismäisin menetelmin. Nunnun tuotteita on saatavilla jälleenmyyjiltä ympäri Suomea, sekä vaihtelevista tapahtumista ja messuilta.

Nunnun suunnittelee ja valmistaa käsinpainetusta ja -värjätystä kankaasta asusteita, lahja- ja sisustustuotteita. Tuotevalikoimaan kuuluu mm. kukkaroita, meikkipusseja, laukkuja, tyynynpäällisiä, kangaskoreja sekä keittiöpyyhkeitä. Nunnun suunnittelee ja valmistaa myös yrityksille liikelahjoja tekstiilistä. Tuote voi olla muunnelma Nunnun tuotevalikoimassa olevasta tuotteesta yrityksen yrityskuvaan muokattuna, tai alusta asti suunniteltu tuote vastaamaan yrityksen toiveita.

[instagram-feed]

Käytä tuoteosastoja

Uutta

Alennettu hinta

Eniten myydyt